FREDERIK BELDMAN

Daadkrachtig, vooruitstrevend en creatief kenmerken de identiteit van Frederik. Deze kernwaarden bepalen zijn houding en gedrag en staan garant voor een hoge kwaliteit dienstverlening.

Daadkrachtig

Frederik , de man achter Forcis Business Support, maakt het verschil. Door zijn passie en probleemoplossend vermogen creëert hij betrokkenheid en verbondenheid. Problemen zijn voor hem uitdagingen.
Daadkracht, zelfkennis en een helicopterview, gecombineerd met een scherp luisterend oor, stellen hem in staat de behoeften van uw organisatie te doorgronden. Uit de praktijk blijkt dat zijn aanpak werkt.

Vooruitstrevend

Frederik is uitstekend opgeleid en volgde zijn studie aan de Nyenrode Business Universiteit. Zijn dienstverlening kenmerkt zich door innovatie. Hoe blijft hij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied? Door vakliteratuur te lezen, cursussen te volgen en regelmatig bijeenkomsten te bezoeken. Verder haalt hij jaarlijks zijn punten voor PE (permanente educatie). Bovendien leert hij van opdrachten bij klanten. Dit alles vertaalt zich in een betrouwbare dienstverlening en garandeert u van de hoogste kwaliteit.

Creatief

Frederik heeft tijdens zijn werk voor BDO en Ten Kate Huizinga in verschillende sectoren ervaring opgedaan. Daarbij heeft hij geleerd dat denken in oplossingen het hoogste rendement oplevert. Soms is de weg naar succes alleen te behalen door verandering. Deze verandering brengt onzekerheid met zich mee. Omdat Frederik mensen op een prikkelende manier stimuleert en aanzet tot denken, creëert hij draagvlak voor verandering. Zo komt hij samen met u tot creatieve oplossingen. Door zijn commitment haalt hij het beste uit mensen en organisatie.

Neem contact op

Heeft u scherpe (financiële) analyses nodig? Wilt u een antwoord op één van uw (financiële) vragen? Bent u op zoek naar een no-nonsense, doelgerichte en flexibele partner die helpt de juiste beslissingen te nemen?

Kijk dan op de pagina met diensten of neem contact op met Frederik.